Magazinul online de educație Edusa.ro pune la dispoziția partenerilor, gratuit, un TOOL e-Learning!

Devino partener Edusa.ro si creeaza-ți propriul curs online!

TOOL-ul e-Learning permite oricărui furnizor de formare sau trainer independent să-și scenarizeze propriile cursuri, cu prezentări grafice, conținut multimedia, teste și exerciții.

 

curs3 Informații prezentate într-un mod interactiv!

Teste realizate prin platforma de e-Learning,

mai ușor de elaborat ... 

curs4
curs5 ... și de introdus în propriul curs de e-Learning!

 

TOOL-ul permite două căi de a crea un curs nou în platforma e-Learning: una din cadrul profilului, din zona corespunzătoare sistemului de învățare și una directă ce permite crearea unui modul SCORM propriu.

Partenerii Edusa sunt ghidați în procesul de creare a cursului propriu cu ajutorul Manualului de utilizare.

Devino partenerul nostru aici  și apoi conectează-te pentru a-ți crea propriul tău curs de e-Learning la un  click distanță!

 

Testimoniale 

M-am "împrietenit" foarte repede cu instrumentul e-Learning Edusa. Este foarte ușor de gestionat, interfața este foarte accesibilă pentru creatorul de cursuri online și facilitățile pe care le înglobează acoperă cam toate elementele de care ar putea avea nevoie un trainer în crearea cursului sau se pot încarcă materiale video, audio, documente în diverse formate și extensii, link-uri, ba chiar se poate înregistra vocea trainerului, astfel încât cursul să capete o notă personală și mai apropiată de cursant. Lavinia Cameniță, Birou Traduceri SRL 

Back to top
Contactează-ne ACUM