Evenimente de 1 decembrie și târguri de iarnă

În zilele de 1 și 2 decembrie, Sala Polivalentă din Capitală va fi gazda show-ului Festigal, un spectacol în premieră în România, care aduce pe aceeaşi scenă o serie de personalităţi din lumea muzicii româneşti, elemente de teatru, musical, circ şi improvizaţie, dansatori şi acrobaţi.

Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa" este deschis în perioada 29 noiembrie – 4 decembrie

antipaMuzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa" își așteaptă vizitatorii în perioada 29 noiembrie - 4 decembrie 2016, după următorul program:

Cursuri online gratuite pentru jurnalişti

cover verificationSub sloganul ”învățați de la cei mai buni, oricând, oriunde, în ritmul vostru”, platforma Learno.net se adresează tinerilor jurnaliști, studenților la jurnalism, bloggerilor, dar și tuturor celor interesați de comunicarea eficientă în spațiul public.

Platforma oferă cursuri video despre subiecte precum verificarea informațiilor, sursele, data journalism, căutarea Google sau utilizarea social media de către jurnaliști.

Instructorii au o vastă experiență în domeniu și sunt profesori la importante universități din Statele Unite ale Americii.

Două treimi dintre români ar plăti mai mult pentru produsele întreprinderilor sociale

MKOR Consulting a realizat o analiză privind deschiderea consumatorilor față de ideea de a sprijini persoanele defavorizate și comunitățile, prin achiziționarea de produse de la întreprinderi sociale.

Rezultatele arată că aproape două treimi din cei intervievați (64%) ar fi dispuși să plătească în plus pentru un produs care creează locuri de muncă persoanelor din categorii defavorizate și sprijină dezvoltarea comunităților locale.

InnoApps Challenge Smart Cities: 25 octombrie ultima zi de înscriere!

InnoApps Challenge este singura competiție pan-europeană pentru dezvoltarea unor aplicații inovatoare pentru SmartCities, organizată de European Young Innovators Forum - EYIF în parteneriat cu Huawei.

InnoApps încurajează tinerii să construiască soluții inovatoare pentru îmbunătățirea incluziunii sociale și pentru a favoriza dezvoltarea unor ecosisteme de inovare descentralizate în Europa. În acest an, tema competiției este IoT (internet of things).

Back to top
Contact us NOW