Edusa.ro partner event Bucharest Technology Week, 23-29 mai

Unde am fi fără tehnologie? Evoluția ei din ultimii ani a schimbat modul în care muncim și trăim, iar inovațiile din domeniu au adus contribuții semnificative vieții noastre.

Pentru că Edusa.ro susține dezvoltarea și adoptarea noilor tehnologii, ne bucurăm să fim parteneri ai Bucharest Technology Week, o săptămână de evenimente în tot orașul, prin care celebrăm inovatori, pasionați și lideri din domeniul tech.

 
Ce este Bucharest Technology Week?

Bucharest Technology Week reunește o expoziție interactivă de tehnologie (Piața George Enescu, 27-29 mai), 4 conferințe tematice de business (Innovation Summit, Brands+Tech Summit, Enterprise-IT Summit și Java Dev Summit) și peste 30 de evenimente în tot orașul.

 
 
     
  VEZI TOT PROGRAMUL  
     
 
Participă la atelierele Edusa de 3D Printing!

În cadrul atelierelor vei descoperi lumea fascinantă a tehnologiei de printare 3D. Vei afla cum funcționează o imprimantă 3D și vei învăța elemente de bază despre utilizarea unui software de proiectare 3D.

Vino să îți construiești primul tău obiect 3D!

Mai multe detalii și pe evenimentele dedicate de pe Facebook AICI

 
 
     
  ÎNSCRIE-TE LA ATELIERE  
     
 
Participarea la atelierele 3D Printing Edusa îți oferă acces gratuit în expoziția interactivă Bucharest Technology Week, 27-29 mai, din Piața George Enescu și un discount de 5% pentru accesul la conferințele tematice de business.

Back to top
Contactează-ne ACUM