Au început înscrierile pentru Școala de Vară de E-Commerce GPeC!

GPeC, cel mai mare eveniment de eCommerce din Europa Centrală și de Est, anunță organizarea celei de-a șaptea ediții a proiectului Școala de Vară GPeC.

32 de proiecte în valoare de 76 milioane euro aprobate prin Diaspora Start-up

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman (AM POCU) a aprobat 32 de proiecte  în valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up.

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă, București, 1 – 30 iulie 2017

Mărește în 2017 doza de distracție cu un program de spectacole de teatru de stradă, în fiecare weekend din luna iulie, de vineri până duminică, în intervarul orar 19:00 - 23:00, în următoarele zone din Capitală: Piața George Enescu, Piața Revoluției, Parcul Krețulescu, Calea Victoriei, Piațeta Odeon, Piața Universității, Piața Constituției, Parcul Unirii, Bulevardul Unirii și Centrul Istoric.

FNTM oferă 70% REDUCERE la cursuri de afaceri pentru 100 de români din comunitatea Repatriot!

Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) oferă românilor plecați în străinătate, care vor să își deschidă o afacere în România, posibilitatea de a achiziționa cursurile noastre de antreprenoriat și management cu o reducere de 70% din preț. Educația în antreprenoriat și management sunt un instrument necesar dezvoltării unei afaceri de succes.

Bounty Fair – eveniment de design românesc - târg și ateliere în aer liber

Hai și tu la Bounty Fair – ultima ediție de vară, care va avea loc în perioada 8 – 9 iulie 2017, în frumoasa curte și grădină a Casei Universitarilor București (str. Dionisie Lupu 46)!

Back to top
Contactează-ne ACUM