Webinariile YouTube și G Suite for Nonprofits via Google la Școala Digitală pentru ONG-uri: ONG Online

Înscrie-te acum la cele mai noi  webinarii din cadrul ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri înainte de vacanța de vară - http://ongonline.techsoup.ro/ !

Au început înscrierile pentru cea de-a doua ediție a Summit-ului Repatriot!

A doua ediție a Summit-ului RePatriot va începe în data de 5 octombrie 2017, la București, însă participanții sunt asteptați pe 4 octombrie, miercuri seara, la cocktail-ul de bun venit.

Revolve dance festival - primul festival pentru perfecționarea viitorilor profesioniști și profesorilor din lumea baletului și dansului contemporan 18-25 iunie 2017, Palatul Universul, București

Te pasionează dansul contemporan sau baletul? Dacă până acum nu ai avut oportunitatea să participi la un eveniment dedicat pasiunii tale, hai acum la Revolve Dance Festival, primul eveniment din România ce lansează oportunitatea de a crea un hub internaţional de workshop-uri coregrafice!

Conferința Achizițiile publice: obstacol sau oportunitate pentru companiile româneşti?”

Camera de Comerţ şi Industrie a României, în parteneriat cu INACO – Iniţiativa pentru competitivitate, organizează, miercuri, 14 iunie 2017, între orele 10:00-12:00, la CCIR Business Center București, sala Aurel Ghibuţiu, conferinţa cu tema „Achizițiile publice: obstacol sau oportunitate pentru companiile româneşti?”.

Bounty Fair 2017

Vrei să te relaxezi şi să uiţi de probleme? Vino la Bounty Fair ediţia de vara, care va avea loc la Casa Universitarilor, în perioada 17-18 iunie 2017!

Back to top
Contactează-ne ACUM