Hai și tu la Bounty Fair – ultima ediție de vară, care va avea loc în perioada 8 – 9 iulie 2017, în frumoasa curte și grădină a Casei Universitarilor București (str. Dionisie Lupu 46)!

Târgul de design românesc reunește peste 60 de artiști – pe care îi alegem în funcție de imaginația acestora, diversitate și inovație, pentru ca tu, indiferent de stil, să gasești acel "ceva" prin care să îți exprimi nonverbal personalitatea și pasiunile.

Bounty Fair aduce mereu bucurii şi copiilor, oferindu-le peste 15 ateliere creative, foarte amuzante şi totodată educaţionale. Fiecare ediţie are ateliere unicate (pe care nu le veţi mai întâlni la alte ediţii) şi câteva ateliere dintre cele mai apreciate, de care cei mici nu se satură niciodată. Atelierele sunt permanente pe durata ediţiei. Așa că vino cu cei mici și bucurați-vă de un timp de calitate în familie.

Programul începe de la orele 10:00 pȃnă la 20:00, ȋn ambele zile, iar accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană (copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită).
Biletul include accesul ȋn toate zonele evenimentului: târg, restaurant, ateliere și hamace. Biletul se achită cash, la intrare.
Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii şi pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

Ce vei găsi la Bounty Fair?

Back to top
Contactează-ne ACUM