Mărește în 2017 doza de distracție cu un program de spectacole de teatru de stradă, în fiecare weekend din luna iulie, de vineri până duminică, în intervarul orar 19:00 - 23:00, în următoarele zone din Capitală: Piața George Enescu, Piața Revoluției, Parcul Krețulescu, Calea Victoriei, Piațeta Odeon, Piața Universității, Piața Constituției, Parcul Unirii, Bulevardul Unirii și Centrul Istoric.

Primăria Capitalei, prin ARCUB, este organizatorul festivalului internațional de teatru de stradă, care aduce la București sute de artiști internaționali și peste 40 de spectacole din Franța, Columbia, Italia, Germania, Olanda, Austria, Spania și România.

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București – B-Fit in the Street!

In timpul zilei, străzile vor fi împânzite de spectacole itinerante ale artiștilor pe catalige, performance-uri participative, spectacole de magie și street dance, statui vivante, personaje supradimensionate și parade de culoare, dans și muzică. Reprezentațiile de seară animă peisajul bucureștean cu acrobați care dansează pe calcane luminate de proiecții 2D sau suspendați deasupra orașului, cu spectacole de lumină, jonglerii cu foc, personaje gigantice luminoase, reprezentații de tango, atmosferă de cabaret și costume spectaculoase.

Deschiderea Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București – B-Fit in the Street a avut loc sâmbătă, 1 iulie, începând cu ora 18:00 și a fost marcată prin trei momente spectaculoase semnate de companii internaționale de teatru urban.

Mai multe detalii aici.

festdeteatru

Back to top
Contactează-ne ACUM