Edusa conectează persoanele interesate de învăţare multidisciplinară cu furnizorii de educaţie şi organizatorii de evenimente, din ţară şi din străinătate. 

Broker-ul de educaţie Edusa promovează și vinde produse şi servicii ale partenerilor săi:

spiderEdusa pentruSite farasigla

 • cursuri multidisciplinare pentru copii şi adulţi
 • programe blended-learning
 • cursuri tradiţionale
 • cursuri e-Learning
 • programe MBA
 • tabere educaţionale
 • pachete personalizate pentru organizaţii
 • evenimente de business
 • evenimente dedicate dezvoltării personale și profesionale

Prin Edusa.ro oferim acces la instrumente interactive:

 •  soft de creare și editare conținut multimedia, care permite oricărui trainer sau furnizor de educație să-și scenarizeze propriile cursuri în format e-Learning, cu prezentări grafice, materiale interactive, teste și exerciții
 •  magazin online pentru achiziția directă a produselor educaționale, de către clienți

Construim cea mai mare bază de date, un portal de prezentare a produselor educaționale ale furnizorilor, care să răspundă exigenţelor clienților, cu articole pe teme de educaţie, testimoniale, studii şi tendinţe în piaţă.

Edusa intenționeaza să devină și să funcționeze ca un Centru de excelență în educație. Centrul se va putea extinde la nivelul țării, atât in mediul urban cât și in mediul rural, prin întemeierea unor Cercuri de excelența Edusa, care vor activa sub licența Centrului.

Vă invităm alături de noi pentru a creiona împreună oferte de educație! Dorim să inovăm, să ne dezvoltăm pe principii și valori solide și să oferim produse educaționale de calitate.


Viziune

Educația, fie ea școlară sau universitară, nu este o întreprindere de prestări de servicii. Principalul lucru care trebuie asimilat în școală și universitate este capacitatea de a învăța. - Academicianul Solomon Marcus

Educația are o rezonanță ridicată atât la nivel de țară: un grad ridicat de educație se transpune într-o dezvoltare armonioasă și susținută, cât și la nivel de individ: educația este un ingredient esențial al caracterului, al moralității.

Dorim să ne bazăm și să construim pe principii și valori solide, să informăm permanent și să promovăm produse de calitate, în spiritul dezvoltării, dar mai ales educării individului și comunității.

Noi credem că fiecare om, indiferent de vârstă, are dorința de cunoaștere. Menirea educației este de a dezvolta această dorință și a o transforma în bucuria și dragostea de a învăța și a ști. Edusa vă oferă toate condițiile și instrumentele necesare pentru a avea o călătorie frumoasă în domeniul cunoașterii.

Viziunea Edusa este aceea de a-și aduce contribuția la dezvoltarea societății prin realizarea unor programe de învățare la cel mai înalt nivel de excelență.

Viziunea Edusa se bazează pe următoarele valori:

 • libertatea de gândire și de exprimare
 • încurajarea unui spirit interogativ
 • calitate și profunzime în toate cursurile oferite
 • diversitate a ofertei, spectru larg de cursuri
 • promovarea dezvoltării abilității de a învăța permanent.

Datorită ritmului rapid din piață și a evoluției societății informaționale, s-a creat nevoia focalizării pe obiective și multidisciplinaritate, curiozitate și joc.

Pe termen scurt și mediu, urmărim dezvoltarea Centrului de excelență în educație Edusa, care se va extinde la nivel național, în mediul rural și urban, prin Cercuri de excelență.


Misiune

Dorința asociaților este de a oferi publicului țintă programe educaționale de calitate și de a oferi partenerilor un cadru de cooperare, promovare și furnizare a produselor de educație, cu angajați motivați, perseverenți și bine pregătiți, cu respect față de client.

Forța și excelența magazinului de educație Edusa va fi generată de partenerii atrași, de angajații bine pregătiți și clienții multumiți.


 Sediul Edusa din Corbeanca

corbeanca site 1  rsz dsc 0872  rsz corbeanca site 2

 

Mai multe poze AICI.


Apariții media

 

copy ItsyBitsylogo          logoIQool2          logo vectorial1       logo 3 nord nord A     logo romaniapozitia 2010


Asociați 

siglafntmFundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) este o organizație non-profit și neguvernamentală înființată în 1997, de către un grup de absolvenți cu specializare în management. La nivel național, FNTM a dezvoltat o rețea profesională de membri, persoane fizice și juridice. Fundația este reprezentată în fiecare județ prin consultanți locali, a dezvoltat o rețea consolidată de traineri și deține peste 20 de birouri regionale localizate în fiecare dintre regiunile de dezvoltare. Fundația reunește experți români și străini și organizații europene partenere. Cea mai mare parte a membrilor deține o carieră în sectorul managerial privat, iar membrii fondatori ai fundației au deținut poziții în Guvernul României.

Experiența de peste 18 ani recomandă FNTM ca fiind un partener puternic, în măsură să ofere servicii profesionale de educație și consultanță pentru sectoarele public și privat deopotrivă, aria sa de activitate fiind structurată pe șase componente majore: educație de afaceri și management, managementul proiectelor, dezvoltare locală și regională, cooperare internațională, evenimente de business și implicare socială.

 

CLUBVertical logo 250px

 

Club Vertical organizează cursuri pentru copii și tineri pentru a atinge excelența în domenii pentru care au talent. Clubul își propune o serie de profesori excepționali, talentați și dedicați, care au acumulat experiența necesară pentru a dărui din bogația cunoașterii lor celor dornici de a afla și învăța. Clubul Vertical organizează cursuri de excelență în matematică „Matematica cu drag”, limba și literatura română „România cu har” și navigație – yachting pe Lacul Morii – București.

 

 


LiviuDinuBucuresti 1Liviu P. Dinu este profesor universitar doctor la Universitatea din București, Facultatea de Matematică și Informatică, Departamentul de Informatică, și director executiv al Centrului de Lingvistică Computațională, Universitatea din București. Absolvent al Universității din București, Facultatea de Matematică și Informatică, Departamentul de Informatică, a devenit doctor în Informatică, sub coordonarea acad. prof. dr. docent Solomon Marcus, în 2003. În 2014 a devenit dr. habil., cu teza de abilitare intitulată "Similarity and Decision Problems in Computational Linguistics". A obținut premiul Grigore Moisil al Academiei Române în 2005, premiul In Hoc Signo Vinces (magna cum laude) decernat de Ministerul Educației și cercetării în 2005 pentru performanță științifică și în 2005 bursa de cercetare de 6 luni la Trieste oferită de NATO-Advanced Study Institute, fiind primul clasat. A publicat 94 de articole științifice, 2 cărți și 4 capitole în cărți.

 

 


SC EDUSA SRL este o structură de economie socială - SES, care sprijină angajarea sau reintegrarea pe piața muncii a persoanelor aflate în situații de risc social. SES Magazinul online de educație Edusa este înființată de Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM, împreună cu alți asociați, prin intermediul proiectului strategic SUCCES - Susținem creșterea competitivității economiei sociale cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investește în oameni!” implementat în parteneriat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor - APRSC.

 

Back to top
Contactează-ne ACUM