Cont client la EDUSA

Ne dorim să îți fim aproape în utilizarea platformei magazinului de educație și să nu fie necesari pași suplimentari pentru crearea contului. Astfel, contul tău de client se poate creea accesând acest link sau odată cu prima comandă. Îți vom trimite, pe adresa de e-mail pe care ne-o indici, toate datele comenzii tale actuale precum și pe cele viitoare.

De ce să îți faci cont EDUSA?

  • Pentru a ști mereu care este statusul comenzilor tale
  • Dacă va trebui să îți livrăm acasă vreun produs, atunci îți poți gestiona adresele de livrare direct din contul tău
  • Ai acces permanent la istoricul comenzilor tale și ai evidența achizițiilor făcute prin magazinul tău de educație EDUSA!
  • Ai posibilitatea să acorzi notă produselor cumpărate și să ne lași comentarii legate de produsele magazinului EDUSA

... și multe altele

Cum comand online?

Online cumperi rapid și în siguranță. Tot ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași simpli. Iată cateva detalii despre fiecare etapă:

  1. caută produsul dorit în câmpul special de căutare sau 
  2. navighează în magazinul tău de educație folosind filtrele de căutare din partea dreaptă

Adaugă apoi produsul în coș. Poți adăuga oricâte produse educaționale dorești înainte de finalizarea comenzii.

Clienții EDUSA.RO pot achita contravaloarea serviciilor/produselor achiziționate folosind plata online prin card bancar.

  • Plata online prin card bancar

Clienții pot achita serviciile/produsele comandate în momentul lansării comenzii prin selectarea metodei de plata online prin card bancar. Plățile online sunt procesate de Prioripay, fiind acceptate cardurile Visa, Visa Electron, Mastercard și Maestro. Datele cardului bancar nu vor fi stocate pe serverele EDUSA.RO sau Prioripay. De asemenea, pentru a asigura securitatea tranzacțiilor este folosit sistemul 3D Secure.

Cum imi resetez parola?

Dacă ai pierdut parola de acces în contul tău din Magazinul online de educație EDUSA, o poți reseta selectând opțiunea “V-ați uitat parola?” și urmând pașii de mai jos:

  1. Introduci adresa de e-mail asociată contului tău edusa.ro.
  2. Vei primi un e-mail cu instrucțiuni pentru setarea unei noi parole ce conține un cod de verificare. Introdu codul de verificare în pagina deschisă de linkul furnizat în email precum și numele de utilizator și introdu și confirmă ulterior noua parolă
  3. Conectează-te în magazinul EDUSA cu noua parolă

Back to top
Contactează-ne ACUM