Denumire: Structural Euro Fond & Training SRL
Brand: CursuriAutorizate.eu
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Strada Academiei nr. 39 - 41, Academiei Center, Parter, Sector 1

Viața și piața muncii ne obligă să învățăm continuu, dar instrucția permanentă și educația rămân totuși  opțiuni personale. Nu e suficient și nici liniștitor să ai diplomă și un nume sonor de job în cartea de muncă; esențial este să ai competențe, experiență, talent și educație, despre care știm că este perenă. De altfel,  celebrul Albert Einstein avea convingerea ca “educația este ceea ce rămâne după ce ai uitat tot ceea ce ai învățat la școală”…

Echipa de la “STRUCTURAL EURO FOND & TRAINING” vă propune un învățământ prin proiecte, prin descoperire. Cursurile noastre sunt individualizate, suple și recunoscute de Ministerul Învățământului și de Ministerul Muncii. Suntem școala care vine la voi, căci existăm în mai toate orașele din județele țării! Față de învățământul clasic românesc, cu foarte multă teorie, noi venim cu alternative: vă propunem să învățați  practic și să știți să aplicați ceea ce ați deprins alături de trainerii noștri. Vă punem la dispoziție metodologii și programe practice, adaptate la cerințele de azi și de mâine ale pieței muncii, lectori cu experiență și  un mod de predare modern. Un alt avantaj pe care vi-l oferim: posibilitatea de a urma unul din cursurile noastre în orice moment al anului;  deci, voi decideți  când este oportun să vă înscrieți.

Dacă unul dintre cursanți m-ar întreba care ar fi rețeta succesului, probabil că aș răspunde cam așa: “stăpânește foarte bine domeniul în care lucrezi! Devino specialist! Învață continuu! A te diferenția acum pe piața muncii nu este greu dacă vrei să performezi, mai ales că cei mai mulți din jurul tau nu o fac. Încă!” Dacă însă te țin pe loc teama și frica de schimbare, iată încă un citat - povață de la… pictorul Van Gogh: “Când o voce interioară îți spune că nu poți picta, atunci caută cu orice preț să pictezi și acea voce va tăcea”. Așadar,  e nevoie de tărie de caracter, de răbdare, tact și voința de a te autodepăși. Sincer, nu doresc doar să participați la un curs organizat de “STRUCTURAL EURO FOND & TRAINING”, ci să câștigați competențe care să vă ajute în ceea ce v-ați propus; așadar, nu doar o diplomă, ci o adevarată plus valoare. De altfel, printre cei care au absolvit cursurile noastre, cu toate autorizate, mulți și-au găsit un job bun, care-i valorizează, dându-le din plin satisfacții. Îndrăznesc să spun că s.E.F & Training vă pregătește pentru profesiile viitorului, principalul nostru obiectiv fiind să vă conducem spre ceea ce doriți: succesul profesional. Vă oferim posibilitatea să colaborăm pe termen lung, vă oferim avantajul de a participa la pachete de cursuri de formare profesională de înaltă calitate, la prețuri competitive.

Împreună cu echipă de lectori profesioniști vă invităm nu numai să luați parte la cursurile noastre de dezvoltare personală și profesională, dar și să deveniți parte din echipă! Toți lectorii sunt persoane cu multă experiență și unii dintre ei sunt absolvenți de top  ai acestor cursuri de formare. Poți să fii unul dintre ei! Și încă ceva: oferim consultanță și după ce cursul s-a încheiat, colaborăm pe proiecte sau oferim variante de o nouă  colaborare.

Mulțumirea noastră este nu numai când vă arătați satisfacția pentru valoarea cursului furnizat și ne spuneți că v-a folosit, că ați promovat, ați găsit un job mai bun, sau ca ați accesat un proiect cu finanțare europeană etc, dar și când ne sunați să ne faceți recomandări… Ținem întotdeauna cont de ele. Nu doar noi formăm o echipă, ci și cu voi o facem și mai puternică. Să ne dorim succes!

Back to top
Contactează-ne ACUM