Denumire: SC DAN MUSIC SRL
Brand: Scoala Particulara de Muzica Braila
Judet: Braila
Localitate: Braila
Adresa: B-dul Independentei nr. 173

Școala Particulară de Muzica Brăila se adresează tuturor vârstelor urmărind formarea educației muzicale prin intermediul studiului muzicii la un instrument muzical sau cu vocea.

Oferta noastră educațională pentru copii și adulți constă în lecții de:

  • pian, vioară, canto, chitară clasică, chitară electrică, orgă electronică, acordeon
  • educație muzicală.

Profesorii Școlii Particulare de Muzică Brăila, vă oferă cursuri individuale de instrument/voce adaptate profilului dumneavoastră sau al copilului dumneavoastră, în vederea unei pregătiri muzicale solide, atât pe parte practică, cât și teoretică, cu rezultate palpabile pe termen mediu și performanțe concrete pe termen lung.

În funcție de instrumentul muzical ales pentru studiu, conținutul tuturor cursurilor individuale comportă atât parte practică, cât și parte teoretică, și este adaptat ținându-se cont de nevoile și gusturile personale, indiferent de genul muzical preferat.

Calitățile profesorului Școlii Particulare de Muzică Brăila sunt dorința de a dărui și împărtăși fără rezerve din cunoștințele pe care acesta le-a dobândit în parcursul său muzical de până în prezent. Prin urmare, lecțiile de pian, canto, vioară, chitară, chitară electrică, orgă electronică, acordeon și de educație muzicală sunt susținute de pedagogi calificați.

Școala Particulară de Muzică Brăila urmărește prin cursurile individuale de pian, canto, chitară, orgă electronică, acordeon și de educație muzicală să atingă obiectivele dumneavoastră personale, fie că sunt recreative sau profesionale.

Vă așteptăm cu drag într-un cadru plăcut, special amenajat pentru educația muzicală.

Back to top
Contactează-ne ACUM