Denumire: Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri
Brand: Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Str. Dumbrava Rosie nr.2

Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) este o organizație non-profit și neguvernamentală înființată în 1997, de către un grup de absolvenți cu specializare în management. La nivel național, FNTM a dezvoltat o rețea profesională de membri, persoane fizice și juridice. Fundația este reprezentată în fiecare județ prin consultanți locali, a dezvoltat o rețea consolidată de traineri și deține peste 20 de birouri regionale localizate în fiecare dintre regiunile de dezvoltare. Fundația reunește experți români și străini și organizații europene partenere. Cea mai mare parte a membrilor deține o carieră în sectorul managerial privat, iar membrii fondatori ai fundației au deținut poziții în Guvernul României.

Experiența de peste 18 ani recomandă FNTM ca fiind un partener puternic, în măsură să ofere servicii profesionale de educație și consultanță pentru sectoarele public și privat deopotrivă, aria sa de activitate fiind structurată pe șase componente majore: educație de afaceri și management, managementul proiectelordezvoltare locală și regională, cooperare internaționalăevenimente de business și implicare socială.

FNTM a dezvoltat și a colaborat în peste 30 de proiecte de educație, cu finanțare din fonduri europene (Fonduri Structurale, Phare), ale Băncii Mondiale, PNUD sau alte surse de finanțare.

FNTM are o experiență relevantă în organizarea de programe de instruire și deține autorizare ANC ca furnizor de formare profesională în programe de competență antreprenorială.
FNTM a lansat și dezvoltat platforme de e-Learning pentru programele de instruire în management și cultură antreprenorială și platforme e-business, e-commerce și portalul de turism www.cazarelapensiune.ro, pentru promovarea afacerilor și a turismului.

FNTM a realizat peste 700 sesiuni de pregătire și evenimente, la care au participat peste 12.000 de manageri, antreprenori, funcționari publici și oficialități.

 

Back to top
Contactează-ne ACUM