Denumire: Brandine Advertising
Brand: Wow Lab
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Jarului nr 2

Wow Lab este prima companie de educație științifică prin învățare experiențială din România. Inovația și creativitatea sunt valorile cheie care stau la baza creării programelor și atelierelor noastre,  oferind copiilor între 5 și 12 ani bucuria de a cunoaște și de a învăța cu ajutorul experimentelor științifice practice.

Învățarea experiențială se bazează pe principiul implicării active a participanților, care pot asimila mult mai ușor cunoștințe noi pe baza informațiilor obținute în urma propriei experiențe. Astfel, copiii învață într-un mod care le face plăcere și care îi ajută să facă asocieri corecte și să rețină ușor informația, un mod nou și palpitant, care le dezvoltă atât nivelul de cunoștințe, cât și gândirea critică și creativă, prin încurajarea explorării unor noi teritorii.

Wow Lab inovează atât la nivel de curriculum – domenii științifice abordate din perspectiva experiențială, cât și la nivel de metodologie – îmbogățind metoda învățării experiențiale cu noi instrumente de lucru, cum ar fi: mind mapping, folosirea tuturor simțurilor (văz, auz, miros, pipăit), multimedia, jocuri de rol, jocuri și experimente individuale și în echipă, schimbul de feed-back sau dezbateri pe baza unor materiale prezentând fenomene sau enigme. În plus, celor 4 etape ale învățării experiențiale, Wow Lab adaugă o etapă suplimentară: inovație în utilizarea conceptelor,  dedicată stimulării imaginației și a gândirii creative a copiilor.

Ce este DE CE?-ologia

Am creat acest concept unic în România pentru a îmbrăca viziunea noastră asupra învățării prin joc într-o formă memorabilă și relevantă pentru copii. Atelierele noastre își propun să stimuleze curiozitatea copiilor pentru știință  și să le descopere răspunsurile la cea mai firească întrebare a copilăriei: DE CE?

Back to top
Contactează-ne ACUM