Denumire: LEARNING COMMUNITY SRL
Brand: Learnity
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: Calea Vitan, 201 bl 51, sc1, et. 8, ap.32

Learnity este singura comunitate de învățare alternativă pentru liceenii din București, care le pune acestora la dispoziție consilieri, traineri și alte resurse pentru ca elevii să învețe lucrurile care îi pasionează cu adevărat. Comunitatea de învățare alternativă este un mediu foarte activ în care, pe parcusul unui an, elevii își construiesc propriul traseu de învățare și participă la activități de învățare în grup, astfel încât experiența să fie cât mai diversă și completă.

Faptul că elevii se bazează pe motivația lor intrinsecă și sunt liberi să învețe, legitimează întreg procesul de învățare ca fiind unul autentic, lucru care îi transformă pe aceștia în a fi foarte responsabili de propria educație.

În cadrul comunității, învățarea se face prin o serie de activități gândite în două paradigme mari: învățarea socială și învățarea prin consiliere individuală.

Dimensiunea socială a învățării este atinsă în Learnity prin:

  • cursurile pe teme actuale ale lumii moderne (de la programare, geopolitică, gândire creativă la storytelling, arta de a pune întrebări, filozofie de viață, psihologie aplicată)
  • community fest, în care lunar discutăm despre teme precum valori umane, instalarea obiceiurilor, sănătate etc.
  • doze de inspirație din partea unor oameni inspiraționali
  • grupuri autonome de învățare, în care liceeni se asociază și învață împreună despre un subiect de interes
  • altele: traininguri seri de film, îndeplinirea unor provocări pe grupuri

Pe de altă parte, învățarea personalizată prin consiliere individuală este centrată pe:

  • consiliere pentru autonomie în învățare este un proces 1 la 1 prin intermediul căruia liceenii își descoperă acele metode de învățare eficiente și potrivite pentru scopul propus
  • mentorat cu oameni din domenii profesionale diverse
  • consiliere vocațională, prin intermediul echipei de psihologi de la Your Way.

Prin acestă comunitate, ne propunem să contribuim la schimbarea în bine a educației din România, creând o școală alternativă care să abordeze învățarea dintr-o perspectivă nouă, constructivă și foarte apropiată de toți cei interesați.

Back to top
Contactează-ne ACUM