Denumire: Progressive - Ski SRL
Brand: Progressive Sports
Judet: Prahova
Localitate: Busteni
Adresa: B-dul Libertatii nr. 110

Progressive Sports s-a născut din pasiunea pentru schi și din dorința de a insufla copiilor tainele acestui sport și stil de viață.

Am început să punem bazele școlii de schi și să organizăm taberele de schi pentru copii acum 9 ani. De atunci și până acum am descoperit o lume care ne-a impulsionat să mergem mai departe, să creăm și să perfecționam tehnici și metode de a-i face pe cei mici să învețe și să se dezvolte prin schi.

Progressive Sports este printre primele companii organizatoare de tabere private pentru copii din România (tabere de schi/snowboard și tabere de aventură outdoor). Cu un număr de peste 70 de tabere organizate și peste 2000 de copii participanți la programele noastre în ultimii 9 ani, Progressive Sports are o experiență semnificativă în organizarea și coordonarea activităților pentru copii.

Taberele noastre sunt destinate atât copiilor școlari cât și celor preșcolari și au un program și o metodică adaptată vârstei și condiției fizice a participanților. Învățarea schiului se face prin joacă și exerciții specifice, iar scopul taberei, pe lângă practicarea schiului, este acela de socializare şi integrare într-un grup străin, de lucru în echipă, de câștigare a încrederii în sine și a bunei dispoziții şi, nu în ultimul rând, de câștigare a independenței față de părinți. Întreg programul taberei a fost conceput pentru a stimula socializarea și integrarea într-un grup nou și de a-i antrena pe cei mici într-un sport care sperăm să se transforme într-o pasiune pe viitor.

Coordonarea copiilor pe pârtie este o activitate complexă, care depinde de mulți factori și care necesită experiența și organizare riguroasă. Prin prisma experienței acumulate atât ca organizator cât și prin prisma experiențelor individuale ale instructorilor noștri, Progressive Sports are un nivel ridicat de organizare internă și de coordonare a grupelor de copii.

Pentru această iarnă am pregătit un program de tabere de schi/snowboard și dezvoltare personală destinat atât copiilor școlari cât și celor preșcolari. Locațiile pentru tabere vor fi în Bușteni și Poiana Brașov cât și în Austria, Franța și Bulgaria (Bansko). Grupele de schi și snowboard vor fi împărțite în funcție de nivelul individual al copiilor iar metodica de predare abordată este una internațională.

Progressive Sports este singurul organizator de tabere din România acreditat internațional de ICF și ACA (International Camping Fellowship / American Camp Association) și a fost desemnată “Cea mai bună școala de schi a anului în Prahova” (2014). distincție acordată în cadrul Forumului Național al Turismului Montan. De asemenea, școala noastră de schi este acreditată atât internațional de ISIA (International Ski Instructor Association) cât și național de către ANMSR & ANSSR (Asociația Națională a Monitorilor de Schi din România & Asociația Națională a Școlilor de Schi din România), afiliate FRSB (Federației Române de Schi Biatlon). Progressive Sports este partener al FIS (Federatiei Internationale de Schi) fiind organizator al evenimentului World Snow Day– Bring Children to the Snow începând cu ediția de debut din 2012. Andrei Ștefan (fondator Progressive Sports) este monitor-formator de schi gradul I și este unul dintre cei 12 monitori români care au atestare internațională de predare a schiului alpin în țări precum (AT, BG, CZ, DE, DK, ES, FI, FR, IE, IT, RO, SK) în urma promovării testului internațional de schi Eurotest din februarie 2015. Toate programele și atelierele/workshop-urile de dezvoltare personală din cadrul taberelor sunt livrate de trainerii companiei NextSteve (co-fondată de Andrei Ștefan), companie premiată cu titlul de “Compania Anului 2012 în Educație” de către Junior Achievement România si “Premiul de Excelență - Secțiunea Inovație în Educație” în cadrul Galei RoCS 2012.

Printre clienții noștri se numără atât școli și grădinițe particulare cât și școli internaționale, majoritatea din București. Înscrierile se fac atât individual cât și pentru grupuri organizate.

Prin experiența acumulată, am devenit fini psihologi în relația noastră cu copiii cât și în relațiile dintre copii în general, reușind să-i facem să se simtă bine atât pe pârtie cât și în toate activitățile extra-schi și de dezvoltare personală pe care le desfășurăm. Le vorbim pe limba lor, suntem atenți la detalii și avem grijă de siguranța lor atât pe pârtie cât și în afara ei.

Punem suflet în toate activitățile pe care le facem cu copiii în tabără și încercăm cât putem să-i facem să fie mai buni, mai prietenoși, mai ordonați, mai uniți, mai sportivi și deci mai sănătoși. Avem confirmarea că facem un lucru valoros pentru educația lor chiar din partea părinților.

Pentru noi cât și pentru cei mici este o bucurie să mergem în aceste tabere de schi. De ce? Simplu! Nouă ne place să-i învățăm tot ce știm, iar ei se bucură de tot ceea ce înseamnă conceptual o tabără, în principal, de micuța “comunitate” pe care o formează timp de o săptămână.

Nu de puține ori ne-am dezlipit cu greu de copiii care, cu lacrimi în ochi, voiau să mai rămână în continuare în tabără cu domnu’ monitor... Unii dintre ei chiar au rămas.

Aceștia suntem noi! Vă așteptăm să ne cunoașteți!

Andrei & echipa.

Back to top
Contactează-ne ACUM