Denumire: TenStep Romania & Moldova
Brand: TenStepRo
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Adresa: sos.Mihai Bravu nr.45, sector 2

TenStepRo este Global Partner al Corporației americane TenStep Inc. specializată pe servicii de consultanță în domeniul Managementului de Proiect, având exclusivitate pentru România și Moldova pentru implementarea metodologiilor TenStep (Management de proiect, de programe, portofolii, implementare PMO, evaluări companii, instruire în domeniu etc.).

TenStep Inc. înființată în anul 2000 este lider la nivel global în domeniul serviciilor de Management de Proiect, având Global Partners în 35 de țări și Regional Partners în aproape 100 de țări, în toate continentele. TenStep Inc. a primit Special Award of Excellence din parte PMI (Project Management Institute) pentru contribuții de excepție aduse la punerea în valoare a standardului de Management de Proiect PMBOK (Project Management Book of Knowledge) emis de PMI, care constituie ghidul de bază pentru managementul de proiect în întreaga lume.

Curriculum-ul de cursuri TenStep depășește 100 de cursuri de la cursurile de bază în business, până la cele foarte specializate.

Încercăm, prin intermediul platformei Edusa, cu ajutorul echipei entuziaste Edusa, să promovăm profesionalismul în managementul de proiect, la nivelul în care această activitate se practică în Statele Unite și la nivel mondial.

Am ales formula cursurilor on-line pentru a permite unei mase cât mai largi de antreprenori români, mai ales cei tineri, să-și însușească principiile, metodele și instrumentele managementului de proiect și să le aplice în orice activitate, la un preț accesibil, de oriunde din țară, fiind necesar numai un simplu acces la internet.

Back to top
Contactează-ne ACUM