Denumire: Asociatia Club Vertical
Brand: Matematica cu drag
Judet: Bucureşti
Localitate: Sector 6
Adresa: Bd. Iuliu Maniu, nr. 6

Timp de 4 ani obiectivul cursurilor „Matematica cu Drag” a fost și va rămâne transmiterea către copii a modului în care matematica ne înconjoară zi de zi, a laturii practice pe care aceasta o dovedește în toate doameniile. Din păcate, de cele mai multe ori, este predată într-o manieră mult prea teoretică, acest lucru făcându-i pe cei mici să nu o aprecieze la adevărata ei valoare.

Noi, echipa „Matematica cu Drag”, ne propunem an de an, să schimbăm ceva din acest punct de vedere astfel încât copii să prindă drag de această știință. Inovația este cuvântul care ne caracterizează cel mai bine, cursurile noastre fiind împărțite pe module lunare, cum ar fi cele de geografie, arhitectură, artă, sport, circulație auto, astronomie, dar și multe altele.

Chiar dacă metodele noastre de a preda matematica sunt diferite de cele tradiționale, este prioritar pentru noi ca rezultatele școlare bune și mai puțin bune ale copiilor să se transforme în unele foarte bune. Știm cât de importantă este pasiunea pentru a fi cât mai bun într-un domeniu, așa că predarea matematicii, cu drag, este prioritatea noastră.

Back to top
Contactează-ne ACUM